LULE NEWSOFFICIAL ACERBIS
ΤΗΛ: 2109644079-6988055329
Γούναρη 131 & Ιθάκης 18, Άνω Γλυφάδα, Αθήνα-Ελλάδα

Τώρα Legea Fashion!

Η Legea πρωτοπορεί!


Έχοντας πενήντα χρόνια πείρας στα είδη ένδυσης, η LEGEA μπήκε τη δεκαετία του ΅90 στα είδη σπορ ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής και διανομής αθλητικών ειδών. Από τα πρώτα χρόνια επιβάλλεται στην αγορά ως παράγοντας κυρίως ρουχισμό και αξεσουάρ για ποδοσφαιρικές ομάδες, αναδεικνύοντας την ηγετική θέση της σε μια ιδιαίτερη απαιτητική και ανταγωνιστική αγορά.
Σήμερα το σήμα LEGEA δίνει δυναμικό παρόν στον αθλητικό εξοπλισμό, όπως το ποδόσφαιρο, το βόλεϊ, το μπάσκετ, την υδατοσφαίριση, το χάντμπολ, τον αθλητισμό και είναι ιδιαίτερα σημαντικός σπόνσορ πολλών αθλητικών ομάδων και ομοσπονδιών.


Τώρα η Legea αποφασίζει να μπει δυναμικά και στην κατηγορία του ρούχου Dry fit και όχι μόνο.
Πρωτοπορεί, διότι η νέα συλλογή με προϊόντα για τρέξιμο και κάθε είδους άθλημα είναι μοναδική, με άψογη εφαρμογή, ελαφριά σύνθεση και σε πολύ χαμηλό κόστος!

Δεν θα σταματήσετε να τα κοιτάτε, να τα φοράτε και να τα αγοράζετε πάλι!
Καινοτόμα, σε υπέροχους χρωματισμούς, ιδανικά για άντρες και γυναίκες.

Με την έναρξη της ανάπτυξης των Legea Point ξεκίνησαν και οι σειρές casual, γυμναστηρίου, ειδών υπόδησης, σχεδιασμένες ειδικά για το λιανικό εμπόριο.
Ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό προϊόν που καλύπτει τόσο τις ανάγκες των αθλητών σε technical sportswear, όσο και το σύνολο της αγοράς σε fashion είδη, πάντα σε μια μοναδική σχέση ποιότητας-τιμής-design.

Φορέστε κι εσείς το προϊόν Legea και ξεπεράστε κάθε προσδοκία!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Leonardo Curatolo, Atene 26/3/2018