LULE NEWSOFFICIAL ACERBIS
ΤΗΛ: 2109644079-6988055329
Γούναρη 131 & Ιθάκης 18, Άνω Γλυφάδα, Αθήνα-Ελλάδα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ LEGEA BALKANS 2017!!!

5/1/2018
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 2017 LEGEA,

Το έτος 2017 μόλις έκλεισε ! ΠαρΆ όλα αυτά τα προϊόντα Legea από την ίδρυση της εταιρείας βλέπουμε ότι γίνονται ολοένα και πιο συμπαθή, εξελίσσονται με τα χρόνια καθιστώντας το, ένα εμπορικό σήμα όλο και πιο αναμενόμενο. Φέτος υπήρξαν δυσκολίες που υπονόμευσαν την ίδια την λειτουργία της, αλλά οι αντιξοότητες δεν μας σταμάτησαν, αντιθέτως μας βρήκαν να αντιμετωπίζουμε αυτή την νέα περιπέτεια με περισσότερη επιμονή. Η νέα παραγωγή παρουσιάστηκε και κυκλοφόρησε επιβεβαιώνοντας εξίσου ακόμα για μία φορά, με μεγάλη επιτυχία όσον αφορά τις αγορές, την συμμετοχή και την αποδοχή, υπερβαίνοντας όλες τις προσδοκίες.
Επιτυχία, που προήρθε από την αποφασιστικότητα και το θάρρος με τα οποία ο διευθυντής κος Luigi Acanfora ξεπέρασε τα εμπόδια και οργάνωσε τα πάντα. Επιτυχία, με την σημαντική συμμετοχή και την υποστήριξη του επίσημου αντιπροσώπου κου Leonardo Curatolo, που μαζί έδειξαν έντονα ότι θέλουν αυτή την γιορτή του αθλητισμού, το μοναδικό μεγάλος γεγονός που αφορά όλους τους συντελεστές.
Επιτυχία, που ήρθε κυρίως χάρη σε εσάς, χάρη σε όλες τις ομάδες επαγγελματικές ή μη, ομοσπονδίες διαφόρων αθλημάτων, ακαδημίες ποδοσφαίρου και άλλων αθλημάτων που διέδωσαν το προϊόν Legea. Οι στόχοι επιτεύχθηκαν, οι δυσκολίες ξεπεράστηκαν και οι επιτυχίες ήρθαν, χάρη σε εσάς, τα καταστήματα αθλητικών ειδών, τους συνεργάτες παύλα (ήρωες) που ενημερώνετε τους πελάτες σας για το φαινόμενο Legea. Πράγματι, χάρη σε εσάς οι πελάτες γνώρισαν το προϊόν Legea, ώστε να μπορούν οι ίδιοι να συμμετέχουν στο πνεύμα της Legea «τρέξε μαζί μας» τρέξε με χαρά.
Είναι οπότε υποχρεωτικό, όπως φυσικά και βαθιά αισθητό, να εκφράσουμε τις απόλυτες ευχαριστίες μας που μας βοηθήσατε να εισπράξουμε μαζί την επιτυχία του δικού μας, δικού σας εμπορικού σήματος Legea.

Ο Επίσημος Αντιπρόσωπος της Legea Balkans,

Leonardo Curatolo

Atene, 5/1/2018